هوای مشهد تا اواسط هفته آینده گرم می‌شود (۴مهر ۱۴۰۴) واگذاری بیش از ۱۷ ملک جدید شهرداری مشهد در مزایده عمومی حضور رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در مراسم «مهمانی لاله‌ها» رئیس سازمان برنامه و بودجه: توسعه متروی مشهد، اولویت دولت برای رفاه عمومی و کاهش آلودگی هواست + فیلم نتیجه و ویدئو والیبال ایران و چک | رویایی که کامل نشد (۳ مهر ۱۴۰۴) + فیلم «ایمان فرهمندی» رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس شد رئیس شورای عالی استان‌ها: مشهدالرضا(ع) ارزان‌ترین، باکیفیت‌ترین و بهترین حمل‌ونقل عمومی کشور را دارد عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: افتخار ما خدمت در شهر امام‌رضا(ع) است رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید در دوره ششم مدیریت شهری معاون شهردار مشهد مقدس: ۸ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت امسال شهرداری صرف حمل‌ونقل عمومی شده است نماینده مردم مشهد در مجلس‌شورای‌اسلامی: پرداخت بدهی دولت به شهرداری مشهد را به‌طور جدی پیگیری می‌کنیم معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: ظرفیت اتوبوس‌های مشهد باید دوبرابر شود ورود اتوبوس‌های ۱۸متری به ناوگان مشهد (۳ مهر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: با فروش ۸ همت اوراق مشارکت، ارتقای خوبی در حوزه حمل‌ونقل عمومی خواهیم داشت + فیلم «مدیریت جهادی» فرزند «دفاع مقدس» است کیفیت هوای مشهد در آستانه وضعیت هشدار قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: توجه به مسائل حمل‌ونقل عمومی راه برون‌رفت از مسائل پیچیده و درهم‌تنیده است قطار مسافربری در ایستگاه راه آهن مشهد از ریل خارج شد (۳ مهرماه ۱۴۰۴) + عکس و فیلم بهره‌برداری از ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در مشهد شهردار مشهد مقدس: جشنواره «خانواده ورزش» به انتخاب آگاهانه و کشف استعداد جوانان کمک می‌کند + فیلم
سرخط خبرها

مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۲۳۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۷
مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم
شهردار مشهد گفت: خوشحالیم که به مردم اطلاع بدهیم شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد تا این لحظه توانسته است منابع مالی قابل‌اتکا برای خود را شناسایی کند و براساس مطالعاتی که انجام شده است، تحول قابل‌توجهی در فعالیت‌های شرکت توسعه گردشگری حاصل خواهد شد.

محمدرضا قلندرشریف در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی که امشب (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: خوشحالیم که پس از مدت‌ها، نوبت دیگری از رویداد‌های نمایشگاهی در حوزه گردشگری و صنایع دستی در مشهد برگزار شده است. این رویداد یک جنبه آشکار و مهم بین‌المللی دارد و در مشهدالرضا(ع) که یکی از برند‌های اصلی آن متمرکز بر گردشگری زیارت است، نقطه‌عطفی در معرفی ظرفیت‌ها و بیان دستاورد‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: هدف اصلی هر مسافری که به مشهد بیاید، این است که «زائر» شود و خود را به بارگاه منور رضوی برساند، اما در کنار این، شهر ما ظرفیت‌های فراوانی در سایر حوزه‌ها همچون گردشگری زیارت، توریسم تاریخی و جنبه‌های دیگر سفر‌های سیاحتی دارد؛ البته فقط بحث مشهد هم نیست و این رویداد به آوردگاهی برای معرفی ظرفیت‌های کل استان و بلکه کشور تبدیل شده است.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: بالاخره ما شرکت توسعه گردشگری را داریم که ذیل مجموعه مدیریت شهری فعالیت می‌کند و یکی از اهداف مهم آن نیز خدمت به زائران است. البته این شرکت، مجموعه جوان و نوظهوری محسوب می‌شود و با توجه به تغییررویه‌ای که محصول مدیریت جدید خواهد بود، قرار است متمرکز بر این باشیم که شرکت توسعه گردشگری شهرداری اولاً جایگاه خود را بازیابی کند و دوماً تأثیر خود را در حوزه گردشگری مشهد بگذارد.

وی ادامه داد: به‌هرحال، این واقعیت است که براساس راهبرد افزایش ماندگاری زائر، مهمانان شهر امام رضا(ع) می‌توانند پس از زیارت از جاذبه‌های گردشگری دیگر شهر نیز بهره‌مند شوند. ما این را در جریان اجرای طرح استقبال از بهار و نمایشگاه گل و گیاه نشان دادیم که با کیفیت بالایی اجرا شد، رضایتمندی بسیار خوبی ایجاد کرد و ماندگاری زائر را افزایش داد.

قلندرشریف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف مدیریت شهری در حوزه گردشگری و زیارت تصریح کرد: هدف اساسی ما ارائه خدمات گردشگری به همه زائران است تا زیارت هم آسان باشد، هم ارزان باشد و هم دردسترس. امیدواریم تغییراتی که ما در شرکت توسعه گردشگری دادیم، مؤثر واقع شود و بسته ویژه‌ای از طرح‌های جذاب برای مهمانان شهر امام رضا(ع) را تعریف کند. امروزه براساس آخرین آمار‌های رسمی، ما سالیانه از ۳۰ میلیون زائر ایرانی و چهار میلیون زائر خارجی پذیرایی می‌کنیم که با درنظرگرفتن جمعیت اتباع، حجم خدمات از این هم بالاتر می‌رود. این جمعیت انبوه می‌تواند در بخش گردشگری سلامت یا توریسم تاریخی‌فرهنگی هم فعال شود و به اقتصاد شهر کمک کند.

وی تأکید کرد: البته این را بگویم که ما اقتصاد شهر را فقط گردش مالی مدیریت شهری نمی‌دانیم. اگر آن راننده ما، کاسب ما و فعال اقتصادی ما بتواند از این تشرف عظیم سالیانه بهره‌مند شود، از عهده تکالیف شهری خود هم بهتر برمی‌آید و به همین دلیل، از همه سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم تا به شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد مراجعه کنند و مدیریت شهری را در تحقق این هدف یاری دهند.

شهردار مشهد ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله برنامه‌هایی که در ابلاغ آقای شریف ذکر شده، همگی محقق خواهد شد. ما انتظار داریم که این شرکت بتواند تفاهم‌نامه‌های همکاری مؤثر را امضا کند. خوشحال هم هستیم که به مردم اطلاع بدهیم این شرکت تا این لحظه توانسته است منابع مالی قابل‌اتکا برای خود را شناسایی کند و براساس مطالعاتی که انجام شده، تحول قابل‌توجهی در فعالیت‌های شرکت توسعه گردشگری حاصل خواهد شد. باور ما این است که خدمت به زائران در همه ساحت‌های آن به شکل مستقیم و غیرمستقیم شهر را منتفع خواهد کرد و در همین راستا نیز حرکت خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->